Over Bestuursgemak

Gert-Jan van der Wal
Gert-Jan van der Wal

Eigenaar

Hans van Veldhuizen
Hans van Veldhuizen

Eigenaar

Bart Scholtus
Bart Scholtus

Ontwikkelaar

David van der Wal
David van der Wal

Helpdesk

Simone Barten
Simone Barten

Backoffice

Hans van Veldhuizen en Gert-Jan van der Wal zijn de initiatiefnemers van Bestuursgemak. Hans is ondernemer, Register Accountant en mede-eigenaar van een Accountantskantoor. Gert-Jan is ondernemer en helpt voornamelijk fuserende organisaties met hun bedrijfsprocessen en automatisering, waaronder Microsoft 365. Beiden zijn actief betrokken bij verenigingen, besturen en kerken. Los van elkaar ontdekten we dat niet alleen wij, maar velen met ons dezelfde problematiek ervaarden. Onze ervaring leerde dat Office 365 heel goed ingezet kan worden, maar dan bleek het inrichtingsproject voor veel ANBI-instellingen te kostbaar en te tijdrovend. Daarna is dan nog de vraag hoe het beheer wordt geregeld en de continuïteit gewaarborgd.

Daarom hebben we Bestuursgemak.nl ontwikkeld. Een standaard aanpak, een standaard inrichting, eenvoudig en volledig. Geen ellenlange trajecten, gebruik maken van Techsoup licenties (meestal gratis voor ANBI’s), beheersbaar en gebaseerd op een wereldwijde standaard. We richten ons op het Bestuur van stichtingen en verenigingen en op kerken(raden). Onze ervaring met de inrichting en toepassing Microsoft 365 bij bedrijven en kerken heeft ons hierbij enorm geholpen, maar ook de feedback die we daarop van de gebruikers ontvingen. Om ervoor te zorgen dat de kosten laag kunnen blijven is een inrichtingsmethodiek ontwikkeld die veel tijd en daarmee kosten bespaart. Ook organiseren we bijeenkomsten per doelgroep, waarin we Bestuursgemak presenteren en demonstreren en kunnen we de instructie klassikaal of middels instructievideo’s verzorgen. Zo worden verkoop- en instructiekosten zo laag mogelijk gehouden.

Wij staan voor:

Omdat we bovenstaande als uitgangspunt hebben, doen we geen maatwerkoplossingen, maar krijgt u wel een op maat ingerichte omgeving.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.