We kijken met trots terug op onze deelname aan de Kerkenbeurs 2024. Het was een fantastische ervaring waarbij we de kans kregen om ons platform te presenteren aan een breed publiek van kerkgemeenschappen en andere geïnteresseerden.
Op 22 en 23 maart 2024 is Bestuursgemak met een stand aanwezig op de Kerkenbeurs in Expo Houten.

“Alles is vertrouwd opgeslagen en dat geeft een goed gevoel.”, aldus Jan van Koeveringe, scriba in de gemeente Elspeet en enthousiaste gebruiker van Bestuursgemak. Hoe bewaart u als kerkbestuur uw documenten handig en veilig? En hoe voldoet u aan de AVG terwijl u met zoveel persoonsgegevens te maken hebt? Bestuursgemak

In januari 2022 stond Bestuursgemak met een advertorial in het blad van de Vereninging Kerkrentmeesterlijk Beheer. Hier wordt verteld wat Bestuursgemak doet, en hoe wij u kunnen helpen! https://bestuursgemak.nl/wp-content/uploads/2022/05/Kerkbeheer_januari_2022_bestuursgemak.pdf

Door de extra back-up service van Bestuursgemak kunt u nog veiliger te werk! De extra back-up service beschermt uw organisatie tegen verlies van documenten en e-mails. Ook biedt deze service extra beveiliging tegen virussen.

In het Klantportaal van Bestuursgemak kunt u al uw vragen stellen! Ook kunt u hier contact opnemen met de helpdesk of eventuele wijzigingen doorgeven. U kunt hier komen via de website, of via uw eigen omgeving.

Er zijn geen berichten meer om te tonen